Lid worden?

Lieve Dame,

Wat leuk dat je lid bent geworden bij A.R.S.R. Skadi! Inmiddels ben je begonnen aan de geweldige afroeiperiode op Skadi. Deze weken zul je een hoop nieuwe indrukken opdoen en veel andere Skadi sjaarzen leren kennen.

Een dispuut kan veel mooie dingen toevoegen aan je tijd op Skadi. Want naast het leren kennen van je eigen Skadi lichting, geeft een dispuut de mogelijkheid ook ouderejaars Skadianen te leren kennen. Hieronder zullen we een beeld proberen te geven van je tijd als lid bij Damesch Dispuut Kikker.

Damesch Dispuut Kikker is het enige Damesch dispuut dat Skadi rijk is. Wij bestaan uit een grote groep actieve competitieroeiers die naast het roeien graag samen leuke dingen onderneemt. Elk jaar verwelkomen wij een nieuwe lichting (van maximaal 8 damesch). Wij borrelen elke tweede woensdag van de  maand en we hebben elke derde donderdag van de maand dispuutseten op Skadi. Naast deze maandelijkse tradities hebben wij ook activiteiten die elk jaar terugkomen. Denk hierbij aan een Valentijnsdiner, een Stedentrip, een Kerstbrunch en onze Sinterklaasviering: ‘Kikkerklaas’. Tenslotte organiseert onze Culturele Commissie nog losse activiteiten, zoals een wijnproeverij, een filmavond,  een activiteit rond de Museumnacht en nog veel meer.

Ook buiten de georganiseerde activiteiten,  ondernemen Kikkers veel samen. Zo is er een sportgroepje opgericht wat wekelijks samen sport en hebben we een kookclub die elke maand samen gezellig eet (en drinkt ;-)).

Kortom, een springlevend dispuut met enthousiaste meiden die het leuk vinden samen een gezellige tijd te hebben en zo hun Skadi tijd te verrijken.

Hoe word ik lid?
Tijdens de afroeiperiode zul je alle disputen en verticalen van Skadi leren kennen. Zoals je ongetwijfeld weet, is Damesch Dispuut Kikker alleen bedoeld voor vrouwelijke competitieroeiers.  Nadat je met je boot geïnstalleerd bent, zullen wij een borrel organiseren. Hier zijn alle vrouwelijke Skadianen welkom. T.z.t. zul je hiervoor een uitnodiging ontvangen. Als je als ouderejaars Skadi dame interesse hebt om op de eerste borrel te komen, mail dan even naar bestuur@ddkikker.nl.

En dan?
Als jij bent gekozen om deel uit te maken van onze nieuwe lichting ‘Pré-drillen’ begint een tijd die zich focust op het leren kennen van het dispuut en je nieuwe lichting. In deze periode leer je je e.t. lichtingsgenoten en de rest van het Dispuut goed kennen. Je bent uiteraard elke maand aanwezig bij de activiteiten zoals de dispuutborrel en het dispuutseten. Na een aantal weken zal het Drilweekend plaatsvinden. In dit weekend kun je je ‘Drilstatus’ verdienen en zit de introductie tijd erop en ben je een volwaardig lid van Damesch Dispuut Kikker!

Heb je na het lezen van dit stuk nog vragen over ons dispuut, schroom dan niet om ons aan te spreken op Skadi! Wij zijn te herkennen aan de groene Kikkershirts en het Bestuur is te herkennen aan de groene bestuursvestjes. Mailen mag natuurlijk ook: bestuur@ddkikker.nl

Kijk vooral ook even rond op de rest van onze website voor verslagen van onze activiteiten.

Met gekwaakte groet,

Damesch Dispuut Kikker