Lid worden?

Lieve Dame,

Wat leuk dat je lid bent geworden bij A.R.S.R. Skadi! Inmiddels ben je begonnen aan een geweldig, maar gek jaar op Skadi, die is begonnen met de afroeiperiode. Het is dit jaar natuurlijk wat anders gegaan, maar gelukkig heb je door alle online events en stiekem borrels toch al een hoop nieuwe indrukken opgedaan en veel andere Skadi sjaarzen leren kennen. Een dispuut kan veel mooie dingen toevoegen aan je tijd op Skadi. Want naast het leren kennen van je eigen Skadi lichting, geeft een dispuut de mogelijkheid om ook ouderejaars Skadianen te leren kennen. Hieronder zullen we een beeld proberen te geven van je tijd als lid bij Damesch Dispuut Kikker.

Wij bestaan uit een grote groep actieve competitieroeisters die naast het roeien graag samen leuke dingen onderneemt. Maar naast competitieroeisters kent ons dispuut natuurlijk ook wedstrijdroeisters! Elk jaar verwelkomen wij een nieuwe lichting (van maximaal 8 Damesch). Wij borrelen elke tweede woensdag van de maand en we hebben elke derde donderdag van de maand dispuutseten op Skadi. Naast deze maandelijkse tradities hebben wij ook activiteiten die elk jaar terugkomen. Denk hierbij aan een Valentijnsdiner, een High Tea, een Stedentrip, een Kerstbrunch en onze Sinterklaasviering: ‘Kikkerklaas’. Tenslotte organiseert onze Culturele Commissie nog losse activiteiten, zoals een wijnproeverij, een sportieve activiteit, een filmavond, een activiteit rond de Museumnacht en nog veel meer.

Ook buiten de georganiseerde activiteiten, ondernemen Kikkers veel samen. Zo is er een sportgroepje opgericht wat wekelijks samen sport en hebben we een kookclub die elke maand samen gezellig eet (en drinkt ;-)). Daarnaast eten alle zussenfamilies, lichtingen en vriendinnen vaak samen. Kortom, een springlevend dispuut met enthousiaste meiden die het leuk vinden samen een gezellige tijd te hebben en zo hun Skadi tijd te verrijken.

Hoe word ik lid?
Tijdens de afroeiperiode en het verdere jaar zal je alle disputen en verticalen van Skadi wellicht langs hebben zien komen. Zoals je ongetwijfeld weet, heeft Damesch Dispuut Kikker een prominente rol op de soos én op het water. Ons mooie dispuut kent naast competitie-chicks ook wedstrijdroeisters, iedereen is welkom! Wat ook zeker noemenswaardig is, is dat wij het oudste Damesch Dispuut zijn. Wat wil je nog meer?! Nadat je eerst je bootje hebt gevormd en Skadi hebt verkent, zullen in april onze borrels plaatsvinden. T.z.t. zul je hiervoor een uitnodiging ontvangen. Als je als ouderejaars Skadi dame interesse hebt om op de eerste borrel te komen, mail dan even naar bestuur@ddkikker.nl.

En dan?
Als jij bent gekozen om deel uit te maken van onze nieuwe lichting ‘Pré-drillen’ begint een tijd die zich focust op het leren kennen van het dispuut en je nieuwe lichting. In deze periode leer je je e.t. lichtingsgenoten en de rest van het Dispuut goed kennen. Je bent uiteraard elke maand aanwezig bij de activiteiten zoals de dispuutborrel en het dispuutseten. Na een aantal weken zal het Drilweekend plaatsvinden. In dit weekend kun je je ‘Drilstatus’ verdienen en zit de introductie tijd erop en ben je een volwaardig lid van Damesch Dispuut Kikker!

Heb je na het lezen van dit stuk nog vragen over ons dispuut, schroom dan niet om ons aan te spreken op Skadi! Wij zijn te herkennen aan de groene (en dit jaar zilveren) Kikkershirts en het Bestuur is te herkennen aan de groene bestuursvestjes. Mailen mag natuurlijk ook: bestuur@ddkikker.nl

Tot op de borrels!

Met gekwaakte groet,
Damesch Dispuut Kikker