Dispuuteten Maart: Tennistrutjes en Ballenjongens

Tijdens het dispuutseten in maart was het tevens tijd voor het Kikker-Dolgedraaid Disputenfeest. De soos werd omgetoverd tot de tennisclub. Met een tennisnet door de soos gespannen waande we onszelf op het veld. Kikkers leken met hun tennisrokjes en groene klep zeker op echte tennistrutjes en de Dollies mochten met hun polo’s onze ballen wel van de grond rapen. De ballen rolden daadwerkelijk door de soos door het fanatiek gespeelde peerpong door de Kikkers. De rest van de aanwezigen werd ook enthousiast en ook andere β€œtennistrutjes” sloten zich bij het spel aan. Dit schouwspel ging tot in de vroege uurtjes door.
We kijken nu al ontzettend uit naar ons volgende dispuuteten op de soos in mei, waar de nieuwe eventueel-twijfelachtige leden een gezellig balletje met ons mee mag komen slaan. Tot dan!

Veel liefs,
Damesch Dispuut Kikker te Skadi Rotterdam

29695376_1505368606242326_4533471524346134528_o