Vader-dochterdag

Roeien, feesten en studeren: wij Kikkers kunnen er wat van en dit hebben wij vorige week zaterdag aan onze papa’s laten zien. Ons groene hart in onze groene stad Rotterdam. Om onze vaders eens een goed beeld te geven van waar wij als Kikkers feesten, koffie drinken, taartjes eten, sporten en vooral heel veel plezier hebben, namen we ze mee op fietstocht door Rotterdam. Natuurlijk hebben wij voor een beetje cultuur gezorgd met de Rotterdamse Markthal lekkernijen. Met het mooie geluk van het lekkere zonnetje, konden onze vaders samen met ons genieten van een heerlijke VaDoDag. Ook zijn we de competitie aangegaan door de groene ballen te laten rollen en het tegen elkaar op te nemen in Dok99. En als afsluiter hebben we heerlijk gedineerd, waar de rosΓ© (of toch het bier) vloeide.

Veel liefs,
Damesch Dispuut Kikker te Skadi Rotterdam

IMG_4782