Stedentrip Brugge

Veel Kikkers hebben er onwijs naar uitgekeken en vrijdag 17 november was het dan zover, de Stedentrip! Dit jaar is een bezoek gebracht aan de stad Brugge. Bij aankomst bleek het frisjes te zijn maar het zonnetje scheen en iedereen had een glimlach op het gezicht. De eerste biertjes en wijntjes werden al snel gedronken en ook de smakelijke wafels werden snel gevonden. De stad was leuk versierd met lampjes en er hing een heuse kerstsfeer. Op de eerste avond is er een proeverijtje gehouden met speciale biertjes. Deze biertjes waren de start van een avondje flink escaleren ! πŸ™‚

Op zaterdagochtend hebben de meiden van Kikker zich te goed gedaan aan een heerlijk Belgisch ontbijt. Het hele weekend was gevuld met leuke activiteiten: van stadswandelingen tot aan patat en onbeperkt chocolade eten in het chocolade museum. De zaterdagavond is vanzelfsprekend ook gepaard gegaan met veel alcohol en dansjes. Op zondag is er nog een fietstocht gemaakt naar Damme waar er heerlijke punten taart zijn gegeten. Kortom weer een super geslaagde stedentrip. Er is veel gelachen en genoten en iedereen kijkt uit naar volgend jaar.

Veel liefs,
Damesch Dispuut Kikker te Skadi Rotterdam
webco