Moeder-dochterdag


DSC07879Ook dit jaar werd er weer een familiedag georganiseerd door het Kikkerbestuur. Het was tijd voor de moeder-dochterdag, waarbij de mama’s kennis konden maken met D.D. Kikker en een aantal van de beste vriendinnetjes van hun dochters.
We begonnen ’s middags met een rondleiding op Skadi, zodat alle moeders weten waar hun dochters iedere dinsdag- en donderdagavond te vinden zijn.
Daarna kwam de echte beproeving: nadat de boot in het water was gelegd en de moeders even hun haal geoefend hadden in de bak, mochten ze in de boot. Met gezonde spanning en soms zelfs wat angst, hebben toch alle moeders een stukje geroeid. En hoe! Voor damesch die nog nooit hadden geroeid, ging het bijzonder goed!
Het XXIIᶱ had natuurlijk ook nog een verrassingsactiviteit voor ons gepland: een salsacursus. Onze heupbewegingen werden flink op de proef gesteld, niet alle moves waren even makkelijk onder de knie te krijgen. We hebben dus ook heel hard gelachen.
Door al dat dansen hadden we toch wel een beetje honger gekregen en hebben we kunnen genieten van een heerlijk driegangenmenu bij Proeflokaal Bregje.
Daarna had onze Penning nog een heel leuke pubquiz voorbereid over Rotterdam en over gênante acties van de dochters.
Het was dus een erg geslaagde dag!

DSC07720