Valentijnsdiner

Het is weer februari en dat betekent tijd voor het jaarlijks terugkerende kikkerfenomeen: Het Valentijnsdiner! Het thema van dit jaar was “het Alfabet” en dus had ieder koppel (in het geheim) een letter toegewezen gekregen van de ValentijnsCo. Op zaterdag verzamelden de 27 Kikkers en hun dates zich in de Dijk, klaar om er een fantastische avond van te maken. Luigi’s, Hartjes, Kikkers, Tinder’s en Prostituees is een greep uit de kostuums die voorbij kwamen. Nadat de bodem gelegd was, maarliefst 9 alcoholische drankjes waren genuttigd en de eerste dansjes waren gewaagd, was het tijd om naar Vibes te gaan. Het was een barre tocht door de sneeuw en vooral de Damesch in korte jurkjes hadden het zwaar. Gelukkig was die ‘pijn’ snel vergeten en werd er tot in de late uurtjes doorgedanst door de Kikkers en hun dates.

DSC07682 (1)