Borrel en dispuutseten oktober

Borrel
Nu de eerste borrel erop zit, zijn we dan echt een nieuw seizoen ingesprongen. En niet zomaar een borrel; een borrel bij een nieuw café!
Nadat wij een aantal jaar trouw iedere tweede woensdag van de maand bij Pol te vinden waren, vonden we het tijd voor iets anders: Lola, een nieuw restaurant op de Schiedamse Vest. Lang hoefden we niet te wennen, want we werden met open armen ontvangen en we kregen zelfs al ons eigen “hoekje” toegewezen. Onder het genot van een rosé – deze moest natuurlijk ook gelijk getest worden -, deelde onze secretaris de jaarkalenders uit. Natuurlijk hangen alle Kikkers deze boven hun bed zodat ze geen enkele activiteit hoeven te missen!

Dispuutseten
Het dispuutseten was zoals altijd erg gezellig. Dit keer zat er echter een griezelig randje aan, er stond namelijk een SB feest op de planning met “Halloween” als thema.
Er werden interessante verhalen verteld over vroeger en een aantal stonden te mexxen aan de bar. Toen het feest echt op gang kwam en we op de dansvloer stonden, gebeurde er iets griezeligs: de rosé was op. Wij hadden de hele voorraad leeg gedronken. Hoewel dit natuurlijk een erg vervelend bericht was, gaf het ons tegelijkertijd een gevoel van overwinning!