Pré-drildiner

In januari was het weer zover, het pré-drildiner vond plaats. De kikkers, drillen en pré-drillen hadden zich in grote getalen verzameld om te genieten van een heerlijk drie gangen diner naar keuze in restaurant het Keerpunt, met daarbij brood vooraf en koffie of thee achteraf. Naast dit overvloed aan eten was er aan drank uiteraard ook geen tekort! Na lang in spanning te hebben gewacht, werd het thema van het Drilweekend bekend gemaakt. De verassende act van de DrilCo nam ons mee terug in de tijd van de Grieken waarin de olympische vlam ontstoken werd, en waarbij de sporters al startklaar stonden. Dit jaar zullen we deelnemen aan de drilspelen, waarbij we zullen proberen de olympische spelen te overtreffen! Na de overhandiging van de medailles was het toppunt van enthousiasme bereikt!predrildiner