Lustrumgala

 

Het is inmiddels al een tijdje winter en dat betekent dat het tweede seizoen van ons Lustrum is aangebroken. En in de maand februari, de maand van de liefde, hoort daar natuurlijk een groot gala bij! Op zaterdag 6 februari 2016 was het dan eindelijk tijd voor het Lustrum Gala, een avond voor veel kikkers en drillen om niet te vergeten, voor zover ze het niet al vergeten zijn! Om zeven uur werd iedereen verwacht in het pompgebouw bij de Esch. In de mooiste jurken en met  knappe dates verschenen veel kikkers en drillen (en bijna allemaal op tijd). Alle ingrediënten waren aanwezig voor een goed feest: alleen maar leuke mensen, genoeg drank, mooie locatie en dates die geregeld moesten worden. Onder het genot van de eerste wijntjes werden er snel eventjes wat foto’s gemaakt (vooral niet te lang), voor begonnen werd aan het driegangen diner. Aan twee lang tafels werd het diner genuttigd, waar ondertussen mooie verhalen verteld werden door kikkers en dollies. Het eten was voortreffelijk en iedereen werd goed natgehouden door de bediening. Na het diner werd de zaal omgetoverd tot een dansvloer, tafels eruit, DJ erin! De ene klassieker naar de andere werd om de oren gegooid door de DJ, die overigens wel lichtelijk moeite had met de aanvraag van nummers. De gin tonic trein was ingezet en iedereen ging lekker, er werd goed gedanst en geregeld. Het was een heerlijke avond waar iedereen van genoten heeft! Niet voor iedereen eindigde de avond even soepel als dat er gedanst werd op de dansvloer. Dus daarom werd de avond goed nabesproken woensdag tijdens de borrel in Pol.

Luco bedankt voor dit prachtige gala!

gala 1