Lustrum Halloween openingsfeest en reisbekendmaking

Op 30 oktober barstte het VIe Lustrum griezelig los met het open Halloween feest. Op vrijdagavond verzamelde iedereen zich bij SUR om samen met alle Kikkers te feesten. Tot diep in de nacht werd er in de meest enge kostuums gedanst en geproost op het mooie Lustrum. Het was een top avond! Naast het Halloween feest, was er laatst ook nog een andere activiteit die met het Lustrum verbonden was. In mei zullen wij als dispuut op reis gaan, maar de vraag was: waar gaan we naartoe? Afgelopen woensdag verzamelden een hoop nieuwsgierige Kikkers zich in restaurant BIRD om gezellig samen te eten, maar natuurlijk vooral om te horen waar we in mei naartoe op reis gaan! Na enkele speculaties aan tafel over waar we wellicht naartoe zouden kunnen gaan, verlostte de LuCo ons van de spanning. In mei zullen wij met ons dispuut afreizen naar het prachtige Napels!

Helloween