Stedentrip

Dit jaar zijn we tijdens de Stedentrip naar Utrecht gegaan. Velen van ons hadden de stad nog niet als toerist gezien, dus dit was de uitgelezen kans om eens te gaan. Het weer was heerlijk dus de terrassen waren overvol, maar gelukkig steeds nog precies wat stoeltjes vrij voor ons. Op zaterdag kregen we vanuit een rondvaartboot een heuse geschiedenisles over de stad. Wist je bijvoorbeeld dat onder iedere lantaarnpaal langs de gracht kleine beeldhouwwerkjes te zien zijn? Er werd heerlijk gegeten en ’s avonds gingen de voetjes van de vloer in de kroeg en natuurlijk even in de Woo. De Dom was de dag erna best pittig, maar gelukkig had niemand last van een echte kater en lieten we iedereen zien dat we ook sportieve chicks zijn. Na nog wat shoppen werd de dag en gelijk het weekend afgesloten onder het genot van nog een biertje of wijntje op het terras. Het was een heerlijk weekend!

Schermafbeelding 2015-07-16 om 12.48.50