P-okemon feest en dispuutseten mei

Het zonnetje begint steeds vaker te schijnen en dat komt maar goed uit! Tijdens dispuutseten in mei hebben we van het zonnetje kunnen genieten terwijl we lekker aan het barbecuen waren. Met een heerlijk bordje en een glas rose plofte we neer op de bank om gezellig te kletsen met iedereen. Als toetje hadden we ijsjes, wat werd verkocht door de Drillen. De opbrengst van de ijsjes gaat zoals ieder jaar weer naar Stichting Koppie-Au. Nadat onze buikjes gevuld waren, gingen we naar binnen om het feestje voort te zetten. Het was namelijk weer tijd dat de Disputen en Verticalen die Skadi rijk is hun P-racht en P-raal tonen in de vorm van uiteraard het mooiste feest: het Disputenfeest! Met kleurrijke shotjes, hitjes en verkleed als ons favoriete P-okemon ging het feest weer door tot in de vroege uurtjes!

P-okemon feest