Kikkerborrel en Dispuutseten

Alle tentamens zijn voorbij, de scripties ingeleverd dus vele Kikkers en Drillen reizen de hele wereld over voor een welverdiende vakantie. Dit betekend helaas wel dat wij onze laatste kikkerborrel en dispuutseten van dit Skadi-jaar achter de rug hebben. Om dit geweldige jaar af te sluiten werden er op de kikkerborrel flink wat drankjes genuttigd en natuurlijk een sluitje getrokken in Café Pol. Hierna zette het avontuur zich voort in de stad. Ook het laatste dispuutseten van dit jaar was een feit, wat door de Skadi reces niet plaats vond op de sociëteit, maar bij  de VIP. Onder het genot van een wijntje en een heerlijke paste of pizza werd er weer veel gekwaakt en werden alle vakantie plannen besproken.  Na het eten zijn er nog Kikkers en Drillen doorgerold vanaf blaak naar de oude haven, om met een flesje Chardonnay op tafel te “terassen” tot in de late uurtjes.


IMG_1163