Kikkerborrel en dispuutseten juni

Tijdens de Kikkerborrel van juni liepen de spanningen hoog op.ย Er stonden namelijk twee verrassingen klaar. De eerste verassing was de uitslag van het zusterklassement. De afgelopen weken waren alle families druk bezig met een opdracht voor het klassement en tijdens de Kikkerborrel werd er bekend gemaakt wie de winnaars waren. Roodoogboomkikker heeft deze opdracht gewonnen! De tweede plek ging naar Ae en Madlabs is als derde geรซindigd. De tweede verrassing was de bekendmaking van het f.t. XXIe bestuur.

Ook het dispuutseten in juni was weer een groot feest! Dit viel namelijk tegelijk met het pre eurekaweek feest.ย Helaas waren er niet heel veel externen om te laten zien hoe mooi Kikker is, maar dat mocht de pret niet drukken!

Kikkerborrel juni2Kikkerborrel juni1