Rottebokaal

Eind april was het weer tijd voor de Rottebokaal. Honderden studentjes uit heel Nederland reisden massaal af naar de (nogal afgelegen) Willem-Alexander Baan om het tegen elkaar op te nemen. Dit jaar was de wedstrijd nΓ©t iets bijzonderder dan voorheen, want de Rottebokaal was voor het eerst onderdeel van de NOOC C4+ Bokaal. Om alle studenten te voorzien van een lekker broodje en wat te drinken stonden we zaterdag met heel veel Kikkers en Drillen achter de bar. Dat was erg gezellig en het werd alleen maar leuker! In de avond werd het Rottebokaal feest gehouden in de Bikini & een feest is natuurlijk niet compleet zonder Damesch Dispuut Kikker. Tot vroeg in de ochtend waren we er weer te vinden. Misschien niet het allerbeste idee, want de volgende ochtend moesten we er alweer vroeg uit. Op zondag deden we zelf mee aan de wedstrijd en namen we het op tegen Vuur en Emmer in het disputenveld. Met onze brakke kopjes kwamen we helaas niet als eerste over de finish, maar dat maakte ons niet uit! We hebben laten zien dat we niet alleen actief zijn op het land, maar ook op het water.

Kikker Bar