Oud-Besturen dag

Een keer per jaar geeft het Kikker Bestuur het stokje uit handen aan het voorgaande Bestuur. Dit jaar was het aan het XIXe Bestuur om een fantastische activiteit te organiseren! De OB-dag was zoals in de stijl van het XIXe Bestuur: gezellig, veel drank en niet te vermoeiend. Er werd gekookt voor alle Kikkers die kwamen, die uiteraard genoten van het diner onder het genot van rose. Na het eten werden de gouwe ouwe spelletjeskast opgetrokken om Stef Stuntpiloot en Beerpong te spelen. Zoals het een echte Kikker betaamt, barstte de competitie los. Gelukkig zijn er met dit soort spellen louter winnaars!
Na de spellen was het tijd voor een kroegentocht. In iedere kroeg werd er teruggeblikt door alle Bestuursleden van het XIXe op hun fantastische jaar met een mooi verhaal. Het was zelfs te mooi, want aan het einde van de avond bleek de Skihut zelfs mooi te zijn. Ohoh…XIX Shotjes OBDAG