Pre-Drildiner

Begin februari was het weer tijd voor het Pre-Drildiner. Dit diner staat helemaal in teken van de thema bekendmaking van het Drilweekend. De Kikkers, Drillen en Pre-Drillen waren allemaal heel erg benieuwd! We waren dan ook met een grote groep bij Eetcafรฉ de Jonkheer om hier te genieten van een heerlijk driegangen diner. We konden kiezen uit een lekker uien- of tomatensoepje, satรฉ of een lekker stukje zalm en als finishing touch: een grand dessert. Genoeg keuze dus en bovendien erg lekker allemaal! Tijdens het diner hadden we genoeg tijd om het Drilweekend te bespreken en te speculeren over het thema. Uiteindelijk was het zo ver! De DrilCo had een originele act voor de bekendmaking en het thema viel zeker in smaak! We zijn erg benieuwd wat het Drilweekend ons allemaal gaat brengen!

ย  Prรฉ-Dril diner