Dispuutseten Maart + nieuwe zusjes!

Het dispuutseten van maart was specialer dan het eten tijdens andere maanden: elke familie kreeg er een nieuw zusje bij! Eerst mochten de Kikkers en Drillen genieten van heerlijke bami met groenten gemaakt door onder andere Eva, wat super gezellig was en ons goed smaakte. Rond een uurtje of 9 vertrokken we allemaal naar het krachthonk, zodat elke familie haar nieuwe zusje kon verwelkomen! Elke familie had ook iets leuks voorbereid voor het nieuwe zusje: een serenade om het zusje extra welkom te laten voelen.
Naast dat de zusjes zich extra welkom voelden door de mooie serenades, was het meteen een opdracht voor het zussenklassement. Een (vak?)-jury keurde alle serenades en stelde een top 6 samen. Uiteindelijk ging Knicker er met de winst vandoor, met een prachtig, uit volle borst gezongen lied! Benieuwd wie het volgende zussenklassement wint? Houdt onze website dan in de gaten!
Verder bleven alle Kikkers en Drillen de rest van de avond op Skadi om een feest ervan te maken, wat zeker is gelukt! Het was een mooie avond op Skadi met veel Kikkers en Drillen.

Kikkers in de Skadi-kleedkamer!