Dispuutseten februari

Februari is een drukke, maar erg gezellige maand voor Kikker! Begin februari hadden we het Pre-Drildiner, halverwege de maand de Kikkerborrel in CafΓ© Pol en het sportfeest erna in Beurs waar we ook met een grote groep Kikkers te vinden waren! En laten we ook het Valentijnsdiner niet vergeten en tot slot dispuutseten op Skadi. Dit keer was het ook nog eens een speciale editie, want de Pre-Drillen hadden de soos omgetoverd tot een groen Kikkerparadijs met overal groene versieringen, groene drankjes, groene cupcakes, kikkersnoepjes en hele lekkere brownies. Tijdens het eten hebben we gesmuld van een overheerlijk bordje couscous van mejuffrouw de Consumabel. Na het eten was het tijd voor de stunt van de Pre-Drillen! Het werd steeds drukker in de soos, de juiste hitjes werden opgezet en het hoeft eigenlijk niet meer gezegd te worden, maar we dansten en sjansten weer tot in de vroege uurtjes!

StuntStuntΒ  SportfeestStunt - Bestuur