Kerstbrunch

Om extra te kunnen genieten van al het lekkere eten, heeft de KerstCo deze maand ook een heerlijke kerstbrunch georganiseerd met als thema: “Have yourself a magic little Christmas”. Afgelopen zondag werden de Kikkers, Drillen en Pre-Drillen uitgenodigd bij Roos thuis. Al gauw werd het huis gevuld met heeeel veel Kikkers, ‘magic’ hapjes, thee, warme chocomel en gezellige kerst-sokken! Met een goed gevuld bordje met lekkere kersthapjes en een kopje thee, ploften we neer op de bank. De Pre-Drillen hadden een super leuke opdracht voor het zusterklassement: “Crazy 88”. De families moesten zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren binnen een half uur. Er werd door iedereen fanatiek meegedaan en misschien een heel klein beetje vals gespeeld (wie had nou toch de nagellak verstopt!?). Na een half uur werden alle foto’s en filmpjes bekeken door de jury om zo de punten bij elkaar op te tellen. De winnaars van het eerste zusterklassement was Kikkerfamilie Madlabs. Gefeliciteerd dames! Na het spel werd er nog veel gesmuld van alle hapjes en drankjes. Het jaar hebben we heerlijk afgesloten!

Voor iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar!

Kerstbrunch Kerstbrunch 2015 Kerstbrunch 2015