Drilborrels en besluitendiner

De maand november stond helemaal in het teken naar de altijd spannende zoektocht naar nieuwe Pre-Drillen. Zo vond op 12 november onze eerste drilborrel plaats in ons geliefde stamcafรฉ Pol. Vele eventueel twijfelachtige pre drillen verzamelde zich hier om een kijkje te nemen in de wondere wereld van ons mooie dispuut. Met de fotoboeken op tafel, ieder een glaasje rosรฉ in de hand was het een ongelofelijke gezellige avond. Cafรฉ Pol is waarschijnlijk nog niet bijgekomen van het vele gekwaak. We verheugde ons enorm om de tweede drilborrel, zodat we de eerstejaars nog beter konden leren kennen. Deze werd dit jaar gegeven bij Britt en Denise B thuis. Met lekkere hapjes en flesjes wijn werd er in een relaxte sfeer geborreld en geklets met alle aanwezige meiden. De ETPDโ€™s moesten dit jaar ook een collage maken, om op deze manier iets over zichzelf te vertellen. Zo konden we binnen korte tijd, de meiden zo goed mogelijk leren kennen. Maar 20 november was het dan eindelijk zover: het illustere besluitendiner!! Na lang beraad en de nodige alcoholische versnaperingen was het toch wel vrij duidelijk wie onze Pre-Drillies moesten worden! Welkom lieve Britt, Anna, Merel, Chantal, Trui, Ide en Eva. Na onze dolblije Pre-Drillen opgebeld te hebben, zijn we met zijn alle naar Skadi te gaan om te proosten op het feit dat we 7 ongelofelijke leuke chicks bij ons dispuut mogen verwelkomen. Cheers!

Pre-Drillen
Nieuwe Eventueel Twijfelachtige Lichting 2015!