Competitiediner

Dinsdag 18 november was het weer tijd voor het jaarlijkse, legendarische competitiediner. Met meer dan 250 Skadianen hebben we genoten van een super lekker drie gangen diner. Het competitiediner is natuurlijk niet compleet zonder een groep Kikkers en Drillen! Na een plekje veroverd te hebben, konden we tijdens het diner genieten van de verhalen die werden verteld door de verschillende disputen en verticalen. Zo heeft ook Liesbeth een heel mooi verhaal verteld over de Vogalonga! Na het diner konden we de aangegeten calorieΓ«n weer verbranden in Bikini. De DJ zorgden weer voor de nodige hitjes, waardoor wij onze dansmoves konden laten zien. Met het oog op het gala en genoeg wijntjes achter de kiezen werd er hier en daar ook nog een leuke gala date gescoord! De laatste paar Kikkers en Drillen druppelde rond 4 uur naar huis, dus we kunnen zeker zeggen dat het weer een legendarisch diner was!

Competitiediner