Pannekoeken eten

Afgelopen woensdag 8 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse pannenkoekeneten! Britt en Denise hadden hun huis beschikbaar gesteld om gezellig met alle meiden van Kikker Γ©n de afroeibootjes die een aantal van hen hadden gecoacht pannenkoeken te gaan eten. De eventueel twijfelachtige sjaarzen kwamen langs omΒ te eten en te zien hoe mooi Kikker eigenlijk is! De Drillen hadden hun best gedaan door allemaal heerlijke pannenkoeken te bakken, en ook de rosΓ© vloeide rijkelijk. Omdat ’s avonds de seances waren en een aantal van de sjaarzen deze moesten doorlopen, zijn we ’s avonds met veel Kikkertjes naar Skadi gegaan om hen een hart onder de riem te steken. Het was mooi om met zoveel Kikkers op Skadi te zijn en om te zien hoe de sjaarzen vochten voor hun afroeidiploma. Het was een mooie avond!

Pannenkoeken eten