Afroeifeest: Kikker comes to rescue!

Aan alles komt een einde, zo ook aan de afroeiperiode van 2014. En wat hebben we weer genoten van de vele feestjes in deze afgelopen 6 weken. Om deze mooie periode af te sluiten werd er nog één keer geknald met alle Kikkers, Drillen, Skadianen en kersverse sjaarzen op het afroeifeest. Dit feest stond dit jaar in het thema van superhelden. Met flink wat flessen wijn, en Dorith’s overheerlijke hapjes, zat de party stemming er al snel in. Zo vertrokken we even later met een grote delegatie Kikkers en Drillen naar Skadi om het feest te “redden” met onze aanwezigheid, want: Kikker comes to rescue! Zo luidde dan ook de nieuwe slogan op onze Kikker shirts. Op de fijne tunes in de loodsch werd er weer gedanst en gesjanst tot sluit. Wat was het een ongelooflijk goede afsluiter van deze afroeiperiode.

Kikker Afroeifeest