Leukste Dispuut van Rotterdam

Kikker heeft in de Efteling hard gestreden om  het Leukste Dispuut van Nederland te worden. Kikker mocht het opnemen tegen 15 disputen uit andere steden. We kregen uiteenlopende opdrachten, van het opvoeren van een zelfverzonnen toneelstuk tot het maken van een ‘Mise-en-Place gastvrijheid’ filmpje in de Monsieur Canibale, tot heel hard rennen voor onverwachte bonusopdrachten. Tijdens de dispuutsquiz hebben we goed gepresteerd, we speelden alle categorieën weg en bleven maar op het podium, niemand kreeg ons klein! Aansluitend trapte de dj af met wat lekkere nummers en werd de bar open gegooid. De bekendmaking dat we niet gewonnen hadden kon misschien voor een kleine ‘Ahh’ zorgen, maar we zijn heel erg trots op onze titel als Leukste Dispuut van Rotterdam 2014. Wat hebben we toch een mooi dispuut samen!

IMG_3076