Kikker stedentrip: Breda

Op 24 mei vertrok een groep Kikkers en Drillen naar het zonnige zuiden. Het was namelijk weer tijd voor onze jaarlijkse stedentrip, en dit jaar was het mooie Breda aan de beurt!
De weergoden waren ons goed gezind, want eenmaal aangekomen in Breda konden we meteen genieten van een zonnige picknick in het park. Hierna volgde een stadstour in een treintje waardoor we alle ins and outs van Breda te weten kwamen.
Via een een terras mét waterpijp belandden we in een leuk Italiaans restaurant waar onder het genot van de nodige rosé’s werd genoten van pasta en pizza en tenslotte moest natuurlijk het nachtleven van Breda ontdekt worden.. We hebben unaniem besloten dat de shotjesbar, goedkope biertenten en andere kroegen een groot succes waren en er werd dan ook gefeest tot de zaak dicht ging en we naar buiten werden geveegd..
Gelukkig konden we ook de volgende dag weer genieten van mooi weer en we eindigden onze stedentrip dan ook winkelend en genietend op terrasjes op de Grote Markt.

Bestuur, bedankt voor deze ontzettend leuke stedentrip!

stedentrip 2

stedentrip 3

stedentrip 5

stedentrip