Moeder Dochterdag

Zondag 13 april was het weer zover, de familiedag bij Kikker. Vorig jaar hadden de vaders de moeders flink jaloers gemaakt met alle mooie verhalen over deze geweldige dag. Dit jaar was het dan ook gelukkig de beurt aan de moeders!
Met een taartje werd iedereen ontvangen op onze vereniging Skadi. Nadat iedereen zich had voorgesteld en een plaatsje op de knusse bierbanken had gevonden, kon de activiteit beginnen. We gingen een creatieve workshop doen! Met koper en verf mochten de moeders en dochters hun creatieve geest loslaten en hun fantasie op het doek zetten over hoe de wereld er onder water uitzag. Sommigen waren iets beter gelukt dan de ander, maar gezellig was het zeker. Hierna hadden de moeders de kans om in de boot te stappen. Voor veel moeders was dit echter iets te spannend en bleven ze liever met hun rosé aan de waterkant staan. Binnen was er een andere activiteit bezig: het koppelen van foto’s van vroeger van moeder en dochter. Wat was dit lastig zeg, maar o wat was iedereen vroeger toch schattig! Tot slot vertrokken we naar café De Stoep om hier een heerlijke maaltijd te eten. Zo stapten de moeders met een volle buik en na een hele gezellige dag in Rotterdam weer terug in de auto naar huis. Bestuur, bedankt voor deze gezellige dag!

madodag