Valentijnsdiner

Zaterdag 15 februari was het weer zover; het traditiegetrouwe valentijnsdiner. Om de hoek bij Skadi, in Trefpunt 2 verzamelde een hoop verklede kikkers zich. Met het thema Grenzeloos verliefd werd creatief omgegaan en de meest uiteenlopende stelletjes kwamen, verliefd of al dan niet gekoppeld door de dateservice, bijeen. Nadat iedereen zich voorgesteld en elkaar uitgebreid bewonderd had, gingen we aan tafel. Een heerlijk 3 gangenmenu werd aan ons voorgeschoteld, wat genuttigd werd met hoop alcoholische drank. Sommige dates waren iets meer geslaagd dan de ander, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Het feest werd doorgezet in de stad om daar nog meer van de gezellige kikkers en hun dates te kunnen genieten.
We zijn benieuwd of we er na dit diner weer een nieuw koppeltje bij hebben…

MkBraWtrZXJiZXN0dXVyQDYzNjQ1MjM4N0AyQDIwMTQwMjE1MTcxMjE5QHB4c2Vzc2lvbkAwQDRmYWNhNzYwMDFhZTIzYTA5YjBlNzVjNGM5MzhjZDU0

MkBraWtrZXJiZXN0dXVyQDYzNjQ1NjUzOUAyQDIwMTQwMjE1MjAxNjEwQHB4c2Vzc2lvbkAwQGI0NWZjNzc3ZDQ2NDA4NTYzOTEzNGQyNmVlZWI0ODcx