Nieuwjaarsborrel

3 januari was het zover, de eerste Kikkerborrel van 2014! Alle Kikkers, Drillen en Pré-Drillen druppelden na half 9 binnen in Sascha’s volledig nieuw-ingerichte stulpje aan de Binnenrotte! Iedereen had zijn chique kerst-outfit nog even uit de kast gehaald en de pantoffels uit de gangkast gegrist, om er prachtig casual-chique uit te zien. Dorith zette weer heerlijke hapjes op tafel waar iedereen van genoot. Blij als iedereen was elkaar te zien kletste iedereen honderduit. Verhalen over verschillend doorgebrachte oud-en-nieuw’s werden uitgewisseld, het ene verhaal nog groter dan het andere. Sommige dames waren zelfs deze avond nog niet helemaal bijgeslapen!

Halverwege de avond kwam het Bestuur met een leuk idee: Who’s the Man? Dit spel, waarin bekende personen geraden moeten worden door middel van omschrijvingen, verboden woorden en uitbeelden, zorgde voor veel enthousiasme. In een aantal Kikkers kwam de competitieve kant naar boven, waardoor de onderburen van Sascha heerlijk konden meegenieten met al het gekwaak. Dit zorgde er helaas voor dat het spel iets eerder eindigde, maar was daardoor niet minder leuk! Een geslaagde avond!

1

2