Cuco activiteit: Dudok en lasergamen..

Donderdag was het zover: de eerste Cuco activiteit van het nieuwe kikkerjaar! De Cuco besloot het jaar af te trappen met een wel heel spannende activiteit: lasergamen! Maar eerst werd er gezellig gegeten bij Dudok en werd er wat moed ingedronken met de nodige rosétjes.
Via een prachtige sightseeing route fietsten we naar het Euromastpark waar we de strijd met elkaar aan zouden gaan… en dat kikkers bloedfanatiek worden als je ze een ‘wapen’ geeft, is wel gebleken. Team rood (Anouk, Denise, Lisa, Fleur) nam het op tegen team geel (Winnie, Roos, Lisanne F en Dorith) en dit ging niet zonder slag of stoot. Soms werden eigen teamgenoten per ongeluk geëlimineerd, maar na een kwartier was team rood zonder twijfel de winnaar.
Nog vol adrenaline van deze gave activiteit besloten een aantal kikkers nog het feestje op Skadi mee te pakken, wat resulteerde in een uitgebreide rosé-proeverij tot in de late uurtjes (helaas zonder duidelijke winnaar).

Kortom, een gezellige en zeer geslaagde eerste activiteit, die we zeker eens gaan herhalen. Team geel aast op revenge…..

lasergamen

Lasergamen 2