Afroeifeest – Kikker maakt je wild!

1399555_583536485039794_44657080_o

Na 6 actieve weken van de afroeiperiode, werd deze afgelopen zaterdag op gepaste wijze afgesloten met het traditionele afroeifeest. Zoals ieder jaar hebben we tijdens dit feest weer geheerst in onze bekende Kikkershirts, waar ieder jaar de titel van het feest bij komt. Dit jaar was het ‘Unleash the Beast’, wat wij zelf ‘Kikker maakt je wild!’ hebben genoemd! Voor het feest werd er heerlijke pasta gegeten bij Sascha en was er voor de Drillen de mogelijkheid om hun eigen shirt te maken. In den Loodsch hebben we de inmiddels nieuwe eerstejaars laten zien hoe mooi ons dispuut is en gefeest met de ETPD’tjes. Na een lange avond mogen we met trots zeggen dat we ons goed hebben laten zien, maar vooral er vooral ook een fantastische avond van hebben gemaakt!