Stedentrip: Brussel

 

Afgelopen weekend zijn we met een groepje van 10 kikkers afgereisd naar het mooie Brussel. Na een reis van 3 uur, met onderweg een ritje langs de Brusselse ‘wallen’ en later een gestrande kikker in de middle of nowhere, zijn we toch allemaal heel aangekomen in ons mooie hostel. Hierna werd er geluncht bij een ietwat aparte Marokkaanse tent, waar we erg om gelachen hebben.

In de avond hebben we in een lekker restaurant gegeten, met uitzicht op de ook best wel lekkere kok. Deze bleek helaas meer oog te hebben voor de mannen in het restaurant. Na wat cocktails zijn we uiteindelijk geΓ«indigd in de club Mr. Wong. Na deze top avond zijn we ons chille bedje ingedoken. De volgende dag zijn we na een brunch en wat museumbezoekjes weer teruggekeerd naar Rotterdam.

Bestuur, bedankt voor dit mooie weekend!