OB-dag!

Op 5 mei nam het XVIIe Kikker Bestuur het een dagje over van het huidige, XVIIIe Bestuur: het was namelijk OB (Oud Bestuurderen)-dag! Door het fantastische weer kon de dag eigenlijk al niet meer stuk. De dag begon met een heerlijke picknick verzorgd door het XVIIe. Onder het genot van een Jillz konden alle aanwezige Kikkers en Drillen al een beetje bijbruinen na deze lange koude winter.

Omdat het ook nog eens Bevrijdingsdag was, zijn we vervolgens het Erasmuspark ingedoken om de voetjes van de vloer te laten gaan tijdens het Bevrijdingsfestival. Het bleek door inadequaat barpersoneel niet zo gemakkelijk te zijn om een rosΓ©etje in je handen te krijgen, maar na enige tijd wachten konden toch de eerste drankjes gedronken worden. Kortom: een geslaagde dag en mogelijk wel een goed begin van een warme, zinderende zomer!