Valentijnsdiner: opposites attract!

Op zaterdag 16 februari vond het jaarlijkse Valentijnsdiner plaats, dit maal in café de Stoep op Oostplein. Vanaf 7 uur druppelden langzaamaan de Kikkers, Drillen en Pré-Drillen binnen. Sommigen tegelijkertijd met de date, de andere dates werden pas onder het genot van het eerste drankje ontmoet. Met het thema ‘Opposites attract’ had de ValentijnsCo alle Dispuutsleden en hun dates voor een groot verkleeddilemma gezet, maar daar was zaterdag niets van te merken. Duo’s als Nederland-Duitsland, jong-oud, koud-warm, engel-duivel en nog veel meer vulden de tafels in de Stoep. Hier werd er genoten van een 3-gangen maaltijd en de nodige (non-)alcoholische drankjes. Aan het eind van het diner kwam de ValentijnsCo nog met een mierzoete goodybag inclusief wat voorbereiding voor de rest van de nacht…